Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Zadelpijn?

Title

Al meer dan 50 jaar maakt Selle Royal oplossingen voor fietsen om de maximale comfort te bieden op de fiets. Jort Tweewielers is de samenwerking aan gegaan met Selle Royal om deze ervaring te delen met onze klanten. Regelmatig worden tussen Selle Royal en Jort Tweewielers alle mogelijkheden, oplossing en vernieuwingen door gesproken zodat wij op de hoogte blijven van alle mogelijkheden.
We beschikken over een uitgebreide collectie van de Selle Royal zadel is alle maten en uitvoeringen. Het model en de maat is te bepalen bij Jort Tweewielers in combinatie met jou zithouding en de fiets. Wanneer je langs komt voor zadelpijn of gewoon een nieuw zadel, is het ook het beste wanneer je de fiets mee neemt.
 
Er zijn verschillende soorten zadelpijn. De meest voorkomende zadelpijn is de zadelpijn die voortkomt uit te weinig fiets kilometers. Deze pijn uit zich door een branderig gevoel. 
 
Daarnaast is de zadelpijn waar vooral het stuitje en de zitbeentjes het te verduren hebben een veel voorkomend probleem. Om dit probleem op te lossen is een wat professionelere en uitgebreidere aanpak nodig. Hiervoor ben je bij Jort Twewielers aan het goede adres!
 
De klacht van de slapende en gevoelloze lichaamsdelen heeft te maken van het knel komen te zitten van deze lichaamsdelen. Hoewel de meesten het zadel vaak gaan verzetten, de punt van het zadel lager als het achterste gedeelte(dus zadel voorover kantelen), brengt dit vaak niet het gewenste resultaat. De klacht blijft vaak, omdat je  van het zadel glijdt, dit opvangt met armen en schouders en hierdoor dus veel last van de armen en polsen krijgt omdat er geen steun meer op het zadel is. De oplossing die vaak wel werkt is het zadel met een vriedelijke kuil of een Gelpack van zachter materiaal. Hiervoor maakt Selle Royal speciale zadels. 
 
Kom langs voor een uitleg om om het eens te proberen. Bij ieder zadel dat bij Jort is gekocht is er de mogelijkheid om te ruilen wanneer je niet of niet helemaal tevreden bent. Dus ben niet bang wanneer het nog niet helemaal goed is, om nog eens terug te komen!
 
Tot ziens!

 


Site design by Studio5600.com