Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opstapdag 22 juni

Title

De wind mee op een elektrische fiets
De laatste tijd zijn er verschillende testen geweest over elektrische fietsen. Zowel de Consumentenbond, Telegraaf, Plus magazine en vele andere hebben hun gedachte over de zogenaamde E-bikes laten gaan. Allemaal hebben ze een ander eind oordeel over de fietsen. Hoe kan dit toch, is er dan niet één elektrische fiets het beste van allemaal? Nee, helaas. Voor iedere soort fietser is er een ander model elektrische fiets. Voor een sportieve fietser en E-bike met wel 24 versnellingen, voor het fietsen naar je werk een fiets met een onderhoudsvriendelijke gesloten kettingkast en voor de modieuze fietser de hippe kleuren!
Daarnaast is de accu het kloppende hart van de E-bike en ook hier zijn veel verschillende soorten in. De meest luxe accu kan wel tot 200km ondersteunen en de nieuwste accu is mooi weg gewerkt in de kettingkast.
Om al deze verschillen uit te leggen, te proberen welk model het fijnste fietst en daarom het beste bij je past is er zaterdag 22 juni een E-bike Opstap dag bij Jort Tweewielers in Zeeland. De merken RIH, Batavus, TDR en Bikkel zijn aanwezig op deze dag. Ook een ruim aanbod van gebruikte fietsen staan klaar om te proberen. Dit alles in een vrijblijvende sfeer en onder het genot van een lekker kopje koffie. Daarnaast profiteer je deze dag van de hoogste kortingen. Jij fietst toch ook even binnen?

 


Site design by Studio5600.com