Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De lichtste elektrische fiets

Title

Sinds deze week staat de nieuwste elektrische fiets van RIH bij ons in de showroom, de Rih Z Omega!  RIH heeft afgelopen jaar de meest sportieve e-bike uit het aanbod nog beter gemaakt. De belangrijkste voorwaarden voor het nieuwe model waren; Een sportiever uiterlijk, de aller lichtste e-bike*, licht fietsen wanneer de motor uit staat, comfortabele zithouding om makkelijk 70km of meer te kunnen fietsen. 

En dat is zeker gelukt!!! Afgelopen dagen heb ik zelf kunnen fietsen op deze nieuwe fiets, in één woord omschreven 'SUPER'! Extreem licht waardoor minimale ondersteuning nodig is en ik na 70 kilometer nog meer dat de helf vand e stoom over had. Een motor die bijna geen geluid maakt en meer dan voldoende ondersteund wanneer het nodig is. De ondersteuning werkt zo soepel dat je niet eens het idee hebt dat je met een elektrische fiets op stap bent!!!

Kom eens langs bij ons in de winkel en maak zelf een vrijblijvende proefrit en vergelijk hem met andere elektrische fietsen, wanneer je een fiets probeert met de middenmotor en deze dan pas merk je het verschil! 

 

* in zijn klasse, (eigenschappen en prijs) 

 

De nieuwste RIH Z-omega

 


Site design by Studio5600.com